Leta i den här bloggen

Sidor

söndag 10 augusti 2008

Slut på sommaren?

Jaha...hösten är på ingång och sommaren har dragit sin sista suck, eller? Jag har för mig att augusti brukar vara vacker och solig, men det kanske är bara min hjärna som har fabricerat ihop det på grund av att den har rostat sönder och samman av allt sabla regnande!!!

Allvaret har börjat igen, inget mera slappande och pillande i naveln längre :-( Skolorna har öppnat sina portar och snart väller eleverna in. Samtidigt är det liiiite skönt med vardag igen. Men bara liiiite ;-) Det som är skönt är att det blir lite rutiner på saker och ting igen.

Det har varit glest med inlägg, och inte har jag varit flitig med kameran heller. Vilket också har varit rätt skönt faktiskt. Har förmågan att bli totalt avslappnad när jag är ledig och det är ju bra! Här kommer därför bilder hur det såg ut i v-rummet i början av sommaren. Förhoppningsvis kommer jag och kameran blir de såtaste av vänner igen och då kommer det nya bilder!









Ha en bra helg!/ Arrivederci/ M

4 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh så fint!! Massor av vackra detaljer och vilken utsikt!!
Kram.

Levindas Värld sa...

Hej där!

Ja jag tycker faktiskt också att det är lite skönt md vardag, men för mig har det ju iofs varit vardag i 5 veckor nu sen semestern slutade :)

Men jag är jättenöjd med min semester så jag välkomnar hösten med öppna armar. Man får tid att ta det lugnt och mysa och ha det gott!

Älskar din pläd på soffan, du har även många fina kuddar där.

Du måste har världens underbaraste utsikt du människa, lyllos...hihi!!

Kramis på dej och ha det så bra på jobbet igen!

Vardagens guldkorn sa...

Samma här, tar emot nya elever imorgon, så nu börjar allvaret. Var tog sommarlovet vägen? Jag har ju inte hunnit någonting! Vilka vackra bilder! Lyktan som du har hängandes på väggen på översta bilden var underbar, var har du köpt den?
Hälsningar Linda

Solsjö - Under en vind sa...

Vad härligt ert rum är!

Kram!