Leta i den här bloggen

Sidor

tisdag 1 april 2008

House Doctor

Goder afton!

Fortfarande vår i luften och jag är såååååå lycklig!! Synd bara att måndagar och tisdagar är mina längsta jobbardagar...Men eftersom det är sommartid är det ju ljust när man kommer hem vid 17-snåret.

House Doctor...vad ska man säga?? Älskar allt som HD har! Går i gång på allt...nästan. När jag refererar till HD menar jag inte Harley Davidson, men jag tror att folk missförstår mig ibland. Det har hänt att jag får gillande nickar från manliga kolleger som ser på mig med nya ögon (de tror INTE att jag pratar om dansk inredningsstil!). De ögonkast jag får visar på uppskattning och jag förstår i mitt stilla sinne att jag har stigit upp otaliga trappsteg i deras hierarkiska stege gällande vetskapen om motorcyklar. Jag har även fått undrande blickar från kvinnliga kolleger som har tyckt att jag har varit oförskämd som helt plötsligt har bytt samtalsämne från inredning till motorcykelmärken! När jag sedan har rättat mig sjäv och slutat vara lat och sagt hela ordet; House Doctor i stället för HD...tjaaa, inte har blickarna varit mer förstående för det! Vad fasiken har läkare med inredning att göra??

Aaaaaanyhoooo...ni intelligenta bloggerskor och bloggare vet ju vad jag menar! Med denna långa introduktion tänkte jag nu visa fyra kandelabrar som är mig kära:

Denna har ni sett förr. Pryder v-rumsfönstret just nu, men får nog flytta på den när den ljuva sommartid kommer. Blir så varmt där...

Denna kandelaber står just nu på månbordet, men kommer nog få flytta på sig snart. Saker och ting vandrar runt här hemma med en oefterhärmlig energi som inte ens den bästa energizer bunny kan efterlikna ;-)

Denna däremot får nog stanna i hallen ett tag. Lagom stor för att passa där...

Och så denna...min favorit just nu! Står i köket, men kommer nog också få ge sig ut på vandringsfärd. Vi har bestämt oss för att börja renovera tv-rummet/allrummet nere i undervåningen nu till sommaren eller hösten och då kommer den att flytta ner. Men tills dess får den vänja sig vid ett nomadliknande liv ;-)
Over and out!/ M


20 kommentarer:

Anonym sa...

Hi hi, ja visst är det skönt att kunna vända sig till alla underbara bloggvänner när ingen förstår vad man pratar om ; )

Ljusstakarna är ljuvliga!

Kram Maria

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

De är ju bara så vackra och HD , säger du .
Var köper du dom , finns det någon bra butik som för dem inom rimlig när radie , men du bor långt uppe i norr du .
Du lämnar kommentarer när du vill och om du vill , jag blir ju så klart jätte glad om du gör det , men det är ju inte därför jag skriver !!! Det får inte bli ett måste , då är det inte kul !
Lövv !

lottens vita och gröna sa...

ha ha! jag försår precis, en vän till mig frågade om jag bivit religiös eftersom jag typ har madonnor överallt...suck, ingen idé att svara va! men dina ljusstakar är ju magiska, en hel skattkammare! kram lotten

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh så fina!
Den jag gillar mest är den på månbordet! Så fin och annorlunda!
Ha en bra kväll.
Kram!

"M" sa...

Vilka fina kandelabrar du har...jätefina....gillar house doctor jättemycket...så fina grejer..

Solsjö - Under en vind sa...

Här i denna kansiga värld förstår vi alla vad du pratar om!!! Ljusstakarna är såå fina!

Ha en go dag! Kram!

hemtrevnad marie sa...

Ja det är ju tur att det inte behövs tolkar i bloggvärlden, här begriper vi!!!
Så fina är alla dina ljusstakar så jag blir grymt avis!!
Ha det gott, och tänd många ljus i kväll!
Kram

Lea sa...

HELT FANTASTISKA LJUSSTAKAR!
Ursäkta om jag skriker men jag tyckte att det krävdes för att beskriva hur mycket jag gillade de...:-)
Det var längesen jag var in och har nu försökt att ta ikapp,,,men var är det jag läser...inte inspirerad lägga ner blogg...du skulle bara våååga. Du inspirerar ju massor... det blir det inte tal om men jag kan förstå att det tryter ibland det gör det nog för oss alla stundvis.
Hoppas att dina piller hjälper både mot snö, bloggtrötthet och annat...ha det bäst vi hörs snart igen.
/Lea

Unknown sa...

Håller med om att HD:s saker är bara urläckra. Bara synd att ALLA har samma prylar man tröttnar lätt!

Ha det så bra kramisar Jeanette

Unknown sa...

hihihi, ja visst kan det bli lite fel ibland! Skönt med bloggen då.
Stod och frågade på en järnaffär för ett tagsedan efter en skruv som såg gammal ut.... hm, han undra nog, ler.
Älskar dessa ljusstakar!
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Dorthe ♥ sa...

Du har bra smak du fröken M ;-). Jag älskar oxå House Doctor...och så är dom ju danska. Det där sista var jag bara tvungen att ha med....hi hi.

Kram
Dorthe

Karin i Villa Grå sa...

Fröken, fröken! *viftar ivrigt med handen*

Jag håller med! House Doctor gör galet vackra saker som väcker habgäret vid första ögonkastet! Tyvärr drar deras höga priser ner mungiporna ett snäpp; prylarna är ju dyra att köpa in redan för återförsäljarna :-(

Om jag fick bestämma skulle du (och jag, helt osjälvisk är jag inte) ha 95 % rabatt på hela HD:s sortiment, alltid. Varför har vi inte det? *undrar*

Snäppet vassare än HD är MS - Madam Stoltz, som jag är frälst i. Luffarslöjd är alltid ljuvligt och när de erbjuder hela bord i tråd är det akut svim- och dreggelvarning här ;-)

Kram på dig!

Karin

Anonym sa...

Hej! Men vilka fina ljusstakar du har överallt...och jag håller absolut med om HD..min make trodde det var ett läkemedelsföretag!!!! House doctors!!!!!Hihi..ja se karlar.
Kram Maria U

A home far away sa...

Efter att ha börjat blogga själv har jag förstått att House Doctor är mäkta populärt och jag kan ju inte annat än hålla med!

Gårdsromantik sa...

Jättesnygga - vill ha alla fyra!
HD hör också till en av mina favoriter.

Kram Maud

Gårdsromantik sa...

Länka på du! Jag länkar till dig också!

Kram Maud

Solsjö - Under en vind sa...

Hoppas att hickan har gått över...i hi...
Nej då så lätt blir ni inte av med mig! Jag bara ändrar formen för bloggandet lite, nu när det är vår och sommar kommer jag inte ha riktigt samma tid....
Hoppas att du har en skön helg! Vi har varit på tur ¨hela familjen idag, ätit kinabuffe, strosat på stan och shoppat lite. I eftermiddag monterades barnens studsmatta upp, jag bar ut en uppsättning trädgårdsmöbler och sambon luntade gräs! Vårigt så det förslår eller hur??
Ha en skön lördagskväll, kram!

Lilla Blanka sa...

Hej M!
Åh vad kul att höra i från dig..! Det känns som du varit lite frånvarande ett tag från bloggen..härligt att du är igång igen!
Vilka makalöst vackra kandelabrar du har..wow!
Kram
Mia

Änglahem sa...

Morsning korsning kära Snäckan!!

Så många VACKRA ljusstakar du visar här!!! Vill ha allihop.....västkusten är det om du tröttnar!!*tihi*

Hoppas att helgen varit bra så här långt och att söndagen blir super!!
Kramar/Ulrika

ängeln i vitt sa...

Helt underbara kandelabrar.

Ha det gott
Kram Carina