Leta i den här bloggen

Sidor

torsdag 1 november 2007

Trött...

För ca två år sedan köpte jag en lampa som jag tänkte hänga upp i sovrummet. Gissa om den hänger där än? Nej, just det! Den ligger i min klädkammare som alla andra saker som jag ska göra något med, men aldrig gör. Har inte tid helt enkelt, ingen ork heller för den delen...Nåja, här ska ni få se den i alla fall.

Den är vit (of course!) och offwhite. Eller rosorna är det och jag tror att den är gjord av linnetyg. Tyget är lite genomskinligt.

Här en närbild på lampan. Anledningen till att jag tror att det är någon slags linnetyg beror på att den är skrynklig (kan ju i och för sig bero på att den har legat under en massa tyger i klädkammaren ;-)), och det associerar jag med linne. Fast det kanske är någon slags halvblandning...jag vet inte.

Jag tycker att den är romantisk, men är den för romantisk? Är den för puttenuttig och passar bättre i ett flickrum? Vi har ingen taklampa alls i sovrummet och ibland har jag saknat en sådan, särskilt nu när det börjar bli så himla mörkt. Men som sagt, är lite osäker på om den passar in där...lite tips, kanske?

Gääääsp...jag är så trött. Har varit det hela veckan, undrar om det beror på hösten? Orkar inte göra någonting, halvsover framför TVn och slösurfar lite, det är det enda. Vi har haft några projekt på gång här hemma, men det är bara halvfärdigt. Vi har varit lite småkrassliga båda två och särskilt jag går omkring som en osalig ande, petar på saker, ändrar lite, suckar djupt och går och sätter mig igen. I går fick jag hem "Vakre hjem & interior" och i dag kom "Lantliv" hem i brevlådan. I vanliga fall brukar jag kasta mig över dem, och ve den som står i vägen!!! Hur läget är nu: jag har tagit bort plasten på den norska tidningen, bläddrat lite, suckat och satt mig framför TVn. "Lantliv" ligger fortfarande på köksbordet och den har jag inte ens öppnat. Jeez...så här har det aldrig varit! Oavsett om jag har varit trött eller sjuk har jag ändå läst dem pärm till pärm, men nu...I don't care!!! Jobb igen nästa vecka och jag känner mig INTE utvilad. Undrar om det är vanlig trötthet eller om jag har brist på några vitaminer eller något? Nej, nu ska jag slösurfa lite igen och sen bli fördummad av TVn. See ya, gals! Med förhoppning att det är en piggare bloggerska nästa gång som skriver...
PS. Lampan är förresten köpt här: http://www.lantligdesign.se/ . Finfina saker där, men ganska dyra. Mina vita stolkjolar har jag också köpt här. Skulle kunna spendera en förmögenhet där! DS.

17 kommentarer:

Sånt är Livet sa...

Lampan är ju kanonfin,få upp den för sjuttons gubbar! ha ha
känner igen mej när man när så trött ,gör en vända å tittar på allt man borde ta tag i ,men ist hamnar man i soffan framför tvn,ha en fin helg/Lisbeth

Goa sa...

Den är helt ljuvlig...klart att den ska upp! Den är superfin...ok!
Vila på bara...ibland behöver man det också..:) Klart att hösten kan göra sitt, men stundom räcker det också att bli lite ledig...så känner man hur trött man är...kroppen säger till!
ja, nu babblar jag på igen...Ha, en trevlig lugna helg!
Kram på dig!
Goa

Lilla Blanka sa...

Har kollat på den lampan och tycker den är jättefin, så den tycker jag absout du kan hänga upp i sovrummet!
Jag har oxå haft en gääääspig vecka, vi har gäspat i kapp på kontoret jag o mina kollegor o unrade om det berodde på hösten eller kanske ventilationen på jobbet :)

Anonym sa...

Söt lampa! Du har mycket i dina gömmor ;-)

Trött är man alltid, sedan spär man på det eftersom det är det enda man snackar om med folk! Jag lyckades få onsdagen fri, så det blev sammanlagt fem dagars sammanhängande ledighet. Nio hade varit bättre, dock ej tillräckligt. . .

Dorthe ♥ sa...

Lampan är ju LJUVLIG!!!! Suck...vill ha, vill ha, vill ha........
Kramar

Solsjö - Under en vind sa...

Lampan är juu jättesöt! Vill se den monterad!
Men vänta tills du känner dig piggare, låter faktiskt som om du är utmattad! jag vet hur det känns för i våras var jag hemma från jobbet helt i fyra veckor! Doktorn sjukskrev mig pga "utmattning". Efter fyra veckor hemma började jag trappa upp jobbet i ytterligare fyra veckor innan jag var tillbaka som vanligt. Den time outen var livsviktig för mig då! Kanske behöver du en paus för att hämta ny kraft!?! Jag drog i handbromsen snabbt, en del låter det gå så mycket längre och då blir återhämtningen ännu längre...Lyssna på kroppens signaler och Var rädd om dig! Kram!

Nilla sa...

Upp med lampan bums! Den är ju alldeles ljuvlig =)

Ibland behöver man vila och bara ta det lugnt, energin kommer nog tillbaka tids nog =)

Hoppas du får en trevlig fortsättning på helgen!

Kram Nilla

Eva Agnes sa...

Hej min vän!
Kudden bör vara hos dig senast på tisdag. Ville jag säga först.
Kanske piggnar du till då... :-)
Det låter inte kul att vara så trött. Stackars dig.
Lampan tycker jag att du ska hänga upp i sovrummet. Titta på den ett tag och känn efter om du är tillfreds med den. Så gör jag när jag inte vet. Jag testar. Blir det inte bra åker det väck.
Lampan är gudomlig i all sin skrynklighet.
Kramar Eva Agnes

Anonym sa...

Å vilken jätte fin lampa du har.

Jag kikade på dina tidigare inlägg och såg alla vackra kungakronor du har - dom är ju så fina !

Kram Kram
Carina

En inredoholic sa...

vilken fin sida!! Jag är ny i bloggvärdlen och hittade precis din sida. Nu ska jag titta lite vidare på den.Besök gärna mig om du har tid o lust...

Må så gott!

"M" sa...

Lampan var annorlunda men jättefin, och krya på dej...kan vara hösttrötthet kanske, prova med BLUTSAFT finns på hälsokost och icabutikerna tror jag...där finns alla vitaminer och järn..mvh "M"

Tidsmästarinnan sa...

skönt att läsa att det finns fler som har grejor liggande i gömmorna (jag är hopplös själv).
Krya på dig snäckan!
Varma hälsningar och omtanke från
S.

Goa sa...

Hej gumman...bara inne och kikar. Hoppas du mår bra!
Ha en härlig vecka!
Kram från Goa

Unknown sa...

Hej tröttis,
Den lampan har jag också tittat på och även deras sänghimmel med rosor. Blev inget köp men tycker att den är sååå söt.
Är också trött men flitig ändå. Är bara förbaskad på min dator som inte vill som jag vill. Alltså inga bilder.... Vi ses
Kramisar Jeanette

Anonym sa...

Nu börjar jag bli lite orolig. Hur mår du? Kram/Anitha

Unknown sa...

Gu vilken fin lampa! Får man köpa den hi-hi? Ha en trevlig kväll...kramar Malin

Beas sa...

Om du inte vill ha den uppe - sälj den till mig! ;-)

Den är helt underbar och för ungefär ett år sedan fanns den på en webbutik ett kort tag, sedan var den slutsåld. :-( Jag skulle älska att ha en liknande i sovrummet.

Sätt upp den för sjutton gubbar! ;-)