Leta i den här bloggen

Sidor

fredag 22 februari 2008

Filmrekommendationer och sommarlängtan

Howdy folks!

Vill rekommendera två filmer jag har sett nyligen.

Den första heter "The invasion" med Nicole Kidman och Daniel Craig. Mycket bra och spännande film!! Kidman är, enligt mitt tycke, en av vår tids bästa kvinnliga skådespelerskor och hon är utmärkt i rollen. Även Mr. Bond är bra (men han passar inte alls i sin frisyr...har i och för sig inget med hans agerande att göra ;-). Men tycker hans frisyr i "Casino Royal" var mycket snyggare) i filmen.

Den andra är "PS. I love you". Hade inga förväntningar alls, men blev glatt överraskad. En mycket charmig film! Den är rolig, men med en sorgsen underton. Rekommenderas verkligen för alla romantikälskare. Hilary Swank är en superskådis, en av de få som har blivit hedrad med två Oscarstatyetter innan hon hann fylla 30 år. Kul att se henne i en mer lättsam film, än "Million dollar baby" och "Boys don't cry".

Men den verkliga anledningen för att ni ska se filmen är...Gerard Butler!!! ;-) My type of man...YUMMY!!! Riktigt charmig är han...och rolig som få. Läste lite info om honom på imdb.com och han verkar vara lika trevlig privat som i filmen.
Hela veckan har jag haft energi och känt mig pigg...i dag känner jag mig frusen och har ont i halsen :-( Skulle inte det vara typiskt att man blir sjuk nu när lovet är slut!! Jaja...vi får väl se vart det barkar hän.
I morgon ska vi på 60-årskalas. Cs pappa fyller år! Hurra, hurra! Nu tar jag helg och återkommer senare. Lämnar er med en bildkavalkad av sommarbilder från vårt sommardäck och tomten. Som jag längtar...
Kram/ M

















22 kommentarer:

Wolf sa...

1:a

äh du kan ju inte visa somamrbilder i februari, det är ju 4 månader kvar innan man får njuta av den underbara sommaren.... *man blir ju sjuk av längtan* =)

Vad kul med kalas, vi skall ha det vi också fast för sonen ta det lugnt i helgen, skall kolla in dina förslag på filmer också =)

BTW Fina bilder...

kram
Wolf

Unknown sa...

Tack för tipset med filmer, vi verkar ha ganska lika filmsmak, så dem ska jag se till att hyra. Vilka vackra sommarbilder du visar. Jag längtar så mkt till våren och sommaren så det är inte klokt! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Anonym sa...

åh vilka sommar bilder.är grööön av avund.skulle gärna sitta vid den sjön och njuta.... Det är snöyra i norr idag..våren längs LÅNGT borta.Men pelargonerna ska få sig en omgång i dag"
Ha så kul ikväll!!!! ;)
kram Maria U

Änglahem sa...

Men vilka bilder du lockar med!!!! Gud vad vackert ni har det!!!! blir alldeles till mig, får nog börja planera vad som ska ske med alla krukor i sommar! Dina är såååå fina!!

Låter som bra filmer, Me like Nicole Kidman!! (bra engelska Fröken vá?!*fniss*

Ha en bra helg!! och krya på dig!!!
Fröken kan ju inte börja veckan med att vara sjuk inte...!

Kram
Ulrika

Kannor och karaffer sa...

Ja vad ska man säga - bor man så där vad mer har man att önska - vilket vackert ställe. Tack för att jag fick titta in och för bra filmtips.....

Ha det gott!
:-) Ann

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Fy vad du e dum , vaisa bara en massa läckerbitsbilder !
Kram !

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Kortaste kommentaren någonsin ;-)
Vaisa , om du inte visste betyder visa ;-)

Unknown sa...

Hejsan!
Jag såg en film igår på tv som var så himmla bra, en hel toarulle gick dock, den bjöd verkligen på tårar. Kanske har du sett den annars rekommenderar jag den verkligen; "Det bästa av mödrar"
SÅ BRA! Ha en go söndag!
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Lea sa...

Tack för filmtipsen...
Men alltså... hur sjuk blir man av dessa sommarbilder, ni verkar ju bo i paradiset.
Vatten är det enda som jag saknar på vår gård.
Vi får nog helt enkelt spränga en liten sjö på ängen bakom huset, men tror inte att grannarna blir överlyckliga.
Sommaren känns väldigt långt borta idag, snöstormen rasar utanför fönstret.
Ha en bra söndag!
/Lea

Dorthe ♥ sa...

Hey Honey!
Tror att jag flyttar till dig, där är det ju sommar ;-). Tack för dina goa mail! Du vet vad jag har sagt: You're the best!!!

Kram
Dorthe

Karin i Villa Grå sa...

De filmerna ska absolut lad... jag menar, köpas! Såg att Nicole Kidman tydligen har gjort en läppförstoring och numera ser lite stel och märklig ut. Jäkla skit, hon ÄR ju redan så snygg! Boobsen har visst också opats, men det påverkar ju inte agerandet; stela ankläppar retar jag mig på så vansinnigt! Bättre att ha tunna streck till läppar som jag! *fniss*

Tack så himla mycket för de bilderna, nu är jag inte längre nöjd med den annalkande våren heller, jag vill ha försommar!

Jisses vad fint ni bor..! Vilken utsikt!

Kram!

Karin

n o r d i n g å r d e n sa...

Å fy fasen va vackert tomt ni har, som en saga! Tack för filmtips, de låter alla sevärda! Mari.

Solsjö - Under en vind sa...

Bra filmtips!! Vi hinner sällan se film..det blir mest Beck och Wallander på tv.....

Så UNDERBARA sommarbilder!!! Längtan!

Kram!

Hem och Lycka sa...

Vackra bilder från sommaren och bra filmtips! Ps I love you vill jag gärna se, var nära vi såg den på Alla hjärtans dag men det var fullbokat. Krya på dig, kram!

Ann-Catrin sa...

Du bara suktas... men har man som ni oxå världens vackraste tomt... ja då förstår jag!!
Tack för filmtips... Ps I love you är jag lite sugen på!!
Kram a-C

Annie - Annalunda sa...

Vilket paradis ni bor i....och vatten...det saknar jag! Härlig blogg som jag gärna återkommer till...och du är förstås välkommen till mig!

~Annie

Lilla Blanka sa...

Ja Nicole Kidman är min favoritskådis också..men vad irriterad jag blev på henne när hon fallit för grupptrycket i Hollywood o sprutat in sån där klet i läpparna för att fylla ut dem..helt plötsligt ser hon ut som Geena Davis eller Brangelina på läpparna...illa..hoppas det "sjunker in" lite, för hon är ju otroligt vacker som hon är o behvöer inte hålla på med sånt tjafs..
Åh din trädgård o bryggan (som jag hoppas du aktar dig för nu i vintertid...!)är underbara, jag längtar! Jag kan väl få komma och sitta på bryggan med dig..jag tar med lite rödvin...
Kram
Mia

"M" sa...

Oj här var det sommar och sol...

Tidsmästarinnan sa...

jag tycker allt det var lite taskigt att lägga ut såna där läskande sommarbilder mitt i februari.
Fast jag tycker du är snäll som tipsar om filmer :-)
Kram!
S

Marja Kristiina sa...

Kiitos, ystävä kallis!

Ja voih -- KESÄ!!!! Vill haaa.....

Amoroso sa...

tack för att du visar så vackra sommarbilder! Får mig verkligen att se fram emot några ljumma sommarmånader :-) Vilket lyx att bo så vid sjön! Fantastiskt vackert!

thiso sa...

try this web i thought about this Get More Information Full Report my response